Trasa Pielgrzymki



planowane miejsca naszych postojów (ew. noclegów)

cel naszego pielgrzymowania - Sanktuarium w Hodyszewie



Wyświetl większą mapę


Trasa Zambrowskiej Pieszej Pielgrzymki do Matki Bożej Pojednania w Hodyszewie - mapa - kliknij na link


   Trasa Zambrowskiej Pieszej Pielgrzymki do Hodyszewa – 49,4 km

 I. dzień - PIĄTEK

      Grupa Niebieska – 24 km, Grupa Żółta – 27 km

Lp.

Miejsce

Miejsce postoju

Km

Czas przyjścia

Odpoczynek

Czas wyjścia

1.

Zambrów

Kościół p.w. Trójcy Przenajświętszej Plac Milenijny

 

 

 

9.00

 

4,9

 

2.

Laskowiec

szkoła podstawowa

 

10.00

30 min

10.30

 

6

 

3.

Jabłonka Kościelna

plac przykościelny

 

12.00

60 min

13.00

 

8,4

 

4.

Osipy za Kamianką

Remiza

 

15.00

30 min

15.30

 

3,6

 

5.

Wysokie Mazowieckie

Kościół p.w. Św. Jana Chrzciciela – plac przykościelny

 

16.30

30 min

17.00

 

3,6

 

6.

Brzóski Brzezińskie

Posesja Państwa Zaręba

 

18.00

Nocleg grupa niebieska

 

 

3

 

7.

Średnica Jakubowięta

Sołtys

 

18.45

Nocleg grupa żółta

 

 

II. dzień - SOBOTA

      Grupa  Niebieska – 25,4 km, Grupa Żółta – 22,4 km

 

8.

Brzóski Brzezińskie

Posesja Państwa Zaręba

 

6.00 - pobudka

Nocleg grupa niebieska

6.45 - wymarsz

 

3

 

9.

 Średnica

Sołtys

 

6.45 - pobudka

Nocleg grupa żółta

7.30 - wymarsz

 

4,1

 

10.

Dąbrówka Kościelna

teren przykościelny

 

8.30

60 min

9.30

 

5,5

 

11.

Kostry Noski

Remiza strażacka

 

10.50

40 min

11.30

 

 

4,7

 

 

 

12.

Nowe Piekuty

Plac przykościelny/szkoła

 

12.40

50 min

13.30

 

6,8

 

13.

Hodyszewo

Powitanie pielgrzymów - Sanktuarium

 

15.15

Msza Święta godzina 16.00 – 60 minut

17.00

 

1,3

 

14.

Krynica

 

 

17.20

Powrót do domu

18.00

 

Trasa do pobrania jest: tutaj - kliknij na link